Κανόνες και Αποτελέσματα   Aegean   VHF   Contest

ΒΡΑΒΕΙΟ 1 Eng
ΒΡΑΒΕΙΟ 1
Από τους ιδρυτές του «Aegean DX group»©, σχετικά με το Aegean VHF contest.

Συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες.
O σκοπός του «Aegean DX group»©είναι ότι ακριβώς ορίζει ο νόμος περί ραδιοερασιτεχνισμού.
Όμως, πέρα από την αυτοεκπαίδευση στις ραδιοτηλεπικοινωνίες υποστηρίζουμε ακόμη μία βασική αρχή.
Τήν συναδελφικότητα! Έτσι λοιπόν δεν έχουμε καμίαν διάθεσιν αντιπαράθεσης, στενοχώριας, υμών και ημών, ή καπελώματος οποιουδήποτε και γιά οτιδήποτε. Άλλωστε hobby κάνουμε με πνεύμα άμιλλας για να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας και όχι για αυτοπροβολή και ανέλιξη μέσα απ’ αυτό. Και φυσικά δεν είναι κάποιο επάγγελμα.

Με κύριο οδηγό μας λοιπόν τά παρά πάνω εμείς οι ιδρυτές και διαχειριστές του «Aegean DX group»©, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων μας, συμμετείχαμε ενεργά επί 17 συνεχή χρόνια, με ενημερώσεις, δημοσιεύσεις, εκδόσεις βραβείων και στον ραδιοερασιτεχνικό διαγωνισμό με την ονομασία Aegean VHF contest πού δημιουργήθηκε από το διαδικτυακό περιοδικό 5-9 Report (www.5-9report.gr).
Υποστηρίξαμε τον διαγωνισμό αυτό μιάς και οι κανονισμοί του συνάδουν μέ το πνεύμα του «Aegean DX group»©, αλλά και επειδή δεν προέρχονταν από κάποιον συγκεκριμένο ραδιοερασιτεχνικό σύλλογο. Είδαμε ότι μέσα από το Aegean VHF contest δίνονταν η δυνατότητα σε νέους συναδέλφους να μπούν σωστά στο πνεύμα των contests. Γι αυτό άλλωστε εμείς, καθιερώσαμε την αποστολή βραβείων σε όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και όχι μόνο στους τρείς πρώτους. Η ευρεία και ενθουσιώδης συμμετοχής σας είναι και η απόδειξη της ορθότητας του σκοπού! Κύρια όμως διαβλέψαμε ότι ο διαγωνισμός συσπείρωνε τους ραδιοερασιτέχνες γύρο από τους τοπικούς συλλόγους τους, όπως και η πράξη απέδειξε άλλωστε…

Συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες.
Μετά τον θόρυβο που έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό γιά το Aegean VHF Contest και την εμμονή, να αλλάξουν έκ βάθρων οι κανονισμοί καί να αναλάβει την διεξαγωγή του διαγωνισμού η ΕΕΡ, με παράλληλη αλλαγή της όλης δομής του, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι:

 

Από το 2018 εμείς τά ιδρυτικά μέλη τού «Αegean DX group»© μετά από 17 χρόνια, δεν προτιθέμεθα πλέον να συνεχίσουμε την διαχείριση του διαγωνισμού με τίτλο, Aegean VHF contest, στό επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης, όπως ενημερώσεις, τεχνικές δημοσιεύσεις, έκδοση και αποστολή βραβείων.

 

Από καρδιάς ευχαριστούμε όλους  γιά την υποστήριξή σας, στην διαδρομή μας αυτή. Παράλληλα ευχαριστούμε όσους  έγραψαν κάτι καλό αλλά και αυτούς που έγραψαν πικρόχολα σχόλια και τους ζητάμε συγνώμη που ασχοληθήκαμε με τον διαγωνισμό αυτό, στον οποίο ευχόμαστε να συνεχιστεί…
Φυσικά στους άμεσους στόχους μας είναι, μαζί με τά άλλα ραδιοερασιτεχνικά contest πού έχουμε δημιουργήσει εμείς του «Aegean DX group»©, όπως είναι το «Aegean RTTY contest»© και το «SV-QRP Marathon»©, να συνεχίσουμε στην δημιουργία και άλλων ραδιοερασιτεχνικών διαγωνισμών με κύριο σκοπό την εκπαίδευση στις ραδιοτηλεπικοινωνίες αλλά και την περεταίρω συσπείρωση των συναδέλφων ραδιοερασιτεχνών γύρο από τους τοπικούς τους συλλόγους.

Από τον ιδρυτικό πυρήνα της ομάδας.
73 de Aegean DX group
Στις 28 Δεκεμβρίου 2017.

ΒΡΑΒΕΙΟ 2
ΒΡΑΒΕΙΟ 2 Eng
ΒΡΑΒΕΙΟ 3 Eng
ΒΡΑΒΕΙΟ 3
ΕΠΑΙΝΟΣ
Awards programme by Aegean DX group
ΕΠΑΙΝΟΣ Eng
Copyright © 2018.  AllRightsReserved. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.